Friday, June 14, 2013

Succes cu Breslo

Dimineaţa devreme ... îmi fac cafeluţa, şi încep să scriu.....despre curaj, succes, Breslo.


              Am şi eu ca fiecare om de pe Pământ câteva pasiuni pe care dacă nu le puneam în aplicare, noaptea mi se transforma în zi şi ziua .. tot în zi. E sentimentul acela de nerăbdare alternat cu bucurie şi tristeţe care te încearcă atunci când simţi că vrei, că poţi dar ai nevoie de încă ceva. Ei bine, acel ceva e Curaj. E normal să existe o oarecare teamă atunci când te hotărăşti să părăseşti zona de comfort în care erai până atunci, unde faceai zilnic aceleaşi lucruri, erai mulţumit dar în care simţeai că totuşi lipsea ceva. Lipsea avântarea în ceva necunoscut care totuşi să-ţi placă şi după care să tânjeşti, care să-ţi dea emoţii.  Breslo m-a ajutat foarte mult în startul meu. Şi vizitarea siteului devine un ritual zilnic. Am găsit oameni ambiţioşi, creatori inteligenţi care probabil au avut acelaşi temeri la început ca şi mine dar care şi-au urmat visul fără să ştie rezultatul. Asta e dupa parerea mea definiţia curajului. Să faci ce îţi place, să-ţi urmezi visul chiar dacă te sperie, chiar dacă ţi-e frică.

              Aşadar cu timpul am făcut mai multe creaţii, am participat la târguri handmade, am învăţat multe tehnici de handmade şi continui să învăţ. Tot timpul îmi răsfaţ bijuteriile cu şedinţe foto, o altă plăcere de-a mea pentru că pe lângă să creezi mai trebuie şi să-ţi placă sa le pozezi. De asta nu duc lipsa. Aparatul meu Fuji încă stă pe poziţii, deşi e vechi şi vai de el. Nu m-a lăsat la greu deşi eu vreau să-l las că deja şi-a cam făcut treaba şi mai are puţin până o să cedeze.
              Optez mai mult pentru pozele în care bijuteria e purtată şi asortată la o îmbracăminte. Poţi să îţi dai mai bine seama cum vin îmbrăcată şi cum ai putea să o asortezi. Atunci când faci un lucru care îţi place, laudele nu întârzie să apară. Am o cunoştinţă care mi-a zis: " Inainte îmi puneam un top şi un pantalon şi eram gata de ieşit. De la tine am învăţat să asortez, să accesorizez, să fac combinaţii care nu mă gândeam niciodată că o sa dea bine la final."

             Pe Breslo am o gramadă de magazine şi produse favorite. O sa menţionez câteva:

UniqueandAmazing Îmi place pentru că, cum spune şi în descrierea de pe site "fiecare creaţie în parte este unică, irepetabilă, inconfundabilă, datorită materialelor preţioase ce o compun, a meticulozităţii cu care este realizată, a finisajelor ireproşabile şi a pasiunii ce răzbate din umbră". Mi-a placut această frază şi analizând-o îţi dai seama că în spate se află o femeie puternică , de succes şi autentică. Pentru că doar dacă eşti autentic ai o pasiune pe care o urmezi.

Beadfairy Aţi văzut câte mărgeluţe sunt în magazinul ăsta? Îţi dai seama câtă meticulozitate , răbdare şi pasiune trebuie să ai? ca eu da. Secretul e meditaţia:  " Beading became a meditative activity for me, allowing my mind to travel carried by the work of my hands, encrusting sounds and shades of my soul into every piece I make, so, be sure when you wear a piece of my jewelry that you are wearing a work of art created with love and passion"
 
BohemianFlow Îmi plac la nebunie ceşcuţele din porţelan din magazin, accesorii originale pentru iubitorii de cafea şi ceai! Cu greu pot să zic că mi-am ales o favorită the cat from Amsterdam care reprezintă traseul unei pisici prin Amsterdam.

              De când am dat de Breslo şi am văzut atâtea lucruşoare minunate care nici nu credeam că se pot realiza cu două mâini dibace, apeciez mai mult originalitatea, calitatea, frumuseţea, pasiunea. Care până la urma îţi dai seama că defapt sunt ceea ce contează cel mai mult în viaţă. Oamenii trebuie educaţi în spiritul handmade. Atunci viaţa o să fie mai bună şi mai frumoasă. Mă bucur că am întâlnit mămici, părinţi care îşi aduc copii la târguri , îi educă în spiritul handmade şi îi învaţă să cumpere muncă, efort, pasiune. Aşadar mulţumesc Breslo că ai adunat tot ce e frumos la un loc şi îmi doresc să creşti cât mai mare să ne încânţi în continuare cu minunaţii!

                                                                                                                               Cu drag, Ina!

    Poze cu alte produse de pe Breslo:


No comments:

Post a Comment